2020-11-25 07:44:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A riválisai között van olyan, aki szívesen furkálódna, áskálódna ön ellen

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Tele van energiával, és ezt a tetterőt igazán jóra használhatja. Szedje össze a bátorságát, és álljon ki a főnökei elé remek újításaival.

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok múlik most azon, mennyire tud alkalmazkodni másokhoz. Ha sikerül jól „helyezkednie”, akkor sokkal jobb pozíciót, vagy fizetést alkudhat ki magának. Vigyázzon, a magánéletében sok bonyodalmat okozhat, ha egyszerre több vasat tart a tűzbe!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A párjának a segítségére, tanácsaira van szüksége, és ön most nyitottabb, fogékonyabb a problémáira, mint máskor. Most igazán közel kerülnek egymáshoz! A munkahelyén konfliktushelyzetbe keveredhet, még ha nem is ön idézte elő a problémát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A riválisai között van olyan, aki szívesen furkálódna, áskálódna ön ellen. Előzze meg a pletykát az őszinteségével, így nem lehet vesztes. A párkapcsolatában most a kulcsszó a türelem: legyen megértő a párjával továbbra is!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos-hold miatt hajlamos a túl nyers kommunikációra. Ami a szívén, az a száján, ez pedig a jelenlegi munkahelyi környezetben rendkívül veszélyes lehet… Próbálja türtőztetni magát, és keressen inkább szövetségeseket!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén, ha nem figyel eléggé, akkor hibát véthet az adminisztrációban, ami később még sok bonyodalmat okozhat. Ellenőrizzen mindet kétszer!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Néhány váratlan akadály nehezíti az ügyek elintézését. Igyekezzen felismerni minél előbb az esetleges veszélyeket, hogy legyen ideje megfelelően reagálni rájuk.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A magánéletében adódhatnak problémák. Könnyen kitudódhat a párja előtt, ha valakivel flörtöl a munkahelyén. Őrizze meg a racionalitását, ha kapkodni kezd, most csak tovább ront a helyzeten.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Kos-hold feltölti energiával. Egy régóta húzódó üggyel végre a célegyenesbe ér, ha sikerül befejezni a feladatot, lényegesen több szabadideje lesz. A párkapcsolatában próbáljon a jó dolgokra koncentrálni, ne mindig azt keresse, mibe köthet bele.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megszaporodhatnak a pénzügyi terhei: néhány váratlan fejlemény miatt nőnek a kiadásai is. Szerencsére a Bak képes a semmiből is pénzt csinálni, és munkahelyi segítséggel most is sikerül megoldania a helyzetet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A jegy szülöttére nem jellemző, hogy a terveit kifecsegi, most mégis előfordulhat, hogy éppen a legrosszabb helyen szólja el magát, hogy milyen komoly dolgokat tervez. Figyeljen oda erre jobban, mert valaki azonnal továbbadja a hírt!


Halak: II. 19. - III. 20.

Jól alakulnak a dolgai, de a túlzott makacsságával megnehezíti a saját életét. Fontos lenne, hogy másokat is meghallgasson, értékes tanácsokat kaphat egy nehéz üggyel kapcsolatban. A magánéletét illetően az idősebb rokonai segíthetnek önnek sokat.





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: